Nieuws


12 november 2018

Repetities voor Happily ever after gestart

Parade-Amsterdam

Jawel, jawel, we zijn gestart met ons complete team!


11 augustus 2017

Klaar voor de Parade Amsterdam

Parade-Amsterdam

De Cineramatent is opgetuigd. Who is / we are is de openingsvoorstelling van de Amsterdamse Parade. Vanavond voorstellingen om 19.30, 20.45 en 22.15 uur. Elke avond t/m dinsdag 15 augustus.


11 juni 2017

Theatertour met As the world Tsjechov najaar 2017

In oktober, november en december touren Alink&Plukaard met As the world Tsjechov door het land. Kijk voor de speellijst op de site van Bos theaterproducties.


10 juni 2017

Who is, we are op de Parade in Amsterdam

Jawel, jawel, Alink&Plukaard komen terug met Who is, we are. Van vrijdag 11 augustus t/m dinsdag 15 augustus in die prachtige Cinerama tent op het festivalterrein van het Marthen Luther King park in Amsterdam. Dit is dé kans om Wie is er bang voor Virginia Woolf te zien in een half uur. Een unieke belevenis, weest erbij! Eindregie: Sarah Moeremans. Kaarten te koop via de website van de Parade (als de speeltijden bekend zijn).


9 juni 2017

Yara genomineerd voor Colombina

Alink-Donna-Donna

De Nederlandse toneeljury heeft de nominaties bekendgemaakt voor de jaarlijke VSCD toneelprijzen 2017. Yara is genomineerd voor de Colombina, de prijs voor de indrukwekkendste bijdragende vrouwenrol in de voorstelling 'Donna, Donna' van Orkater. De VSCD Toneelprijzen worden traditiegetrouw uitgereikt in de Stadsschouwburg Amsterdam op het Gala van het Nederlands Theater, de afsluiting van het Nederlands Theater Festival, dat dit jaar op 17 september plaatsvindt. Hier is het juryrapport te lezen.


22 december 2016

Interview Yara en Sander bij Amsterdam FM

Het is bijna kerstavond. Het eerste Kerstparadijs is aanstaande. Aan de vooravond een interview van Constant Meijers met Yara en Sander voor Amsterdam FM in de OBA. Luister hier terug (vanaf 24e minuut)


15 december 2016

Voorbereiding

Wat een drukte, wat een drukte!


14 november 2016

Avondvullend kerstprogramma

AlinkPlukaard Kerst

Het moest er een keer van komen: ons eigen kerstprogramma! Wij zijn er erg trots op.

Alink&Plukaard presenteert een week lang een avondvullend kerstprogramma in de Grote Zaal van theater Bellevue! Niet alleen zie je onze voorstelling As The World Tsjechov, ook krijg je een kerstig naprogramma, de Minimis. In deze Minimis ontvangt Alink&Plukaard iedere avond speciale (muzikale) gasten om je van kerstliederen te voorzien en wordt er kerstbingo gespeeld. De mis wordt afgesloten met een heuse kersttoespraak. En ondertussen vloeit de glühwein rijkelijk. Maak je klaar voor een heerlijk knus en kneuterig kerstgevoel in Alink&Plukaards Kerstparadijs.

Meer info: zie de agenda en natuurlijk de site van theater Bellevue


3 mei 2016

Aftellen tot de première

alink plukaard tryout

Volg Alink&Plukaard op Facebook om te zien wie zich Tsjechov-kenner mag noemen.


18 februari 2016

In voorbereiding: As the world Tsjechov

Nadat Alink&Plukaard begin 2016 hun eigen stichting hebben opgericht, zijn de voorbereidingen voor de 3e productie in volle gang. Anton P. Tsjechov moet er dit keer aan geloven. De eerste voorstellingen begin mei in theater Bellevue in Amsterdam. Lees hier meer over de voorstelling.


15 april 2015

Alink&Plukaard op de Parade

Alink-Plukaard-Parade-mensenhater

Deze zomer staan Alink&Plukaard met De Mensenhater op het programma van de Parade in Utrecht (dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli) en Amsterdam (zaterdag 15 t/m woensdag 19 augustus). Meer informatie de Parade


2 april 2015

Best of Fringe 2014 tour

Fringe Bronze

De Mensenhater staat op het programma van theater Bellevue in Amsterdam (13 april 2015) en van theater Walhalla in Rotterdam (9 mei 2015). Zie voor meer informatie de agenda


sept 2014

De Mensenhater wint prijs op Fringe festival

Mensenhater_Fringe_Alink&Plukaard

Alink&Plukaard hebben op het afgelopen Fringe festival de Fringe Bronze Award gewonnen voor De Mensenhater. Naast de eer bestaat de prijs uit een Best of Fringe 2014 tour, samen met de andere prijswinnaars. De tour zal in het voorjaar van 2015 plaatsvinden.